diffuser

Paralele Intersectate

Audioconcept si jack-fi.ro demareaza o noua serie de evenimente, una in care vom incerca sa aratam publicului ca exista viata si dincolo de stereo, si inca la o calitate greu de prevazut in urma cu putina vreme. Considerate, practic, incompatibile (la o calitate care sa nu sufere niciun compromis pentru niciuna dintre ele), sistemele stereo si multicanal pot acum, datorita nivelului tehnologic incredibil la care s-a ajuns, nu doar sa performeze multumitor, dar chiar sa atinga un nivel de calitate fara compromis. Chiar si in cazul in care ambele variante sunt inglobate intr-un singur aparat all-in-one!

Unii iubitori de sunet considera varianta stereo drept format unic si irepetabil, si poate ca asa am gandit si noi pana sa descoperim savoarea unor sisteme multicanal impecabil construite. Fie ca e vorba de sisteme minimaliste (all in one 5.1) sau sisteme complexe, incluzand 7.2.4 cu codec-uri noi gen Atmos , DTS-X sau altele, in urmatoarea serie de evenimente ne-am propus sa va aratam mai multe abordari pentru ca noi credem si in multicanal si datorita faptului ca avem baza logistica si am dobandit o experienta vasta in domeniu.

Dincolo de demontarea mitului ca multicanalul este o Cenusareasa a lumii Hi-Fi, vrem sa subliniem si importanta faptului ca multicanalul are farmecul si avantajele sale evidente, cum ar fi punch-ul, plusul de bas si senzatia de live, imersiunea in sunet. Stereo si multicanal nu sint doua lumi paralele, care se exclude una pe cealalta, ci se intrepatrund si contribuie la starea noastra de bine.

Primul episod din aceasta serie de evenimente va avea loc sambata, 6 mai, in showroom-ul Audioconcept, in intervalul orar 11.00 – 15.00.

Vedeta evenimentului va fi all-in-one-ul Arcam Solo Movie 5.1, noua senzatie a producatorului englez (streamer audio/ audio-video, cd/sacd/dvd/ blu ray player, DAC, stereo si multicanal, procesor si amplificare – 5 canale clasa G, 70W/ch, multiple input-uri digitale, inclusiv HDMI si analogice), unul dintre putinele device-uri multicanal ascultate de noi vreodata care nu face niciun rabat de la calitate atunci cand vine vorba despre reproducerea stereo. Va fi “acompaniat”de o “orchestra” formata exclusiv din Martin Logan, boxe care nu mai au nevoie de nicio prezentare, jucand in liga fruntasa, fie ca vorbim de stereo sau multicanal, panouri electrostatice, boxe electrodinamice sau subwoofere.

Pentru a reconfirma filozofia noastra, conform careia un sistem bine conceput, construit si setat nu necesita content muzical special, “periat si descantat” ci trebuie sa aduca satisfactie cu orice muzica, sunteti bineveniti si cu propriul content (muzica sau film).

Va asteptam!

Echipa lui Jack