Ofertele sfarsitului de an 2019

REGULAMENTUL PROMOTIEI “Ofertele Sfarsitului de an 2019”:

REGULAMENTUL PROMOTIEI “Ofertele Sfarsitului de an 2019”:
Promotia se desfasoara pe o perioada limitata , in limita stocului disponibil si poate fi incheiata fara un avertisment prealabil.
In urma unei discutii telefonice cu un membru al echipei noastre veti primi confirmarea statusului produsului si disponibilitatii sale in stoc .

O comanda este considerata ferma doar dupa ce clientul ia legatura telefonic cu un membru al echipei noastre, pentru a primi confirmarea disponibilitatii produsului si dupa efectuarea integrala a platii.
Plata se face numerar sau cu card-ul la sediul showroom-ului Audioconcept. Pentru clientii din provincie (sau cei din Bucuresti, care doresc asta) plata se poate efectua prin OP sau direct in contul nostru la ghiseul oricarei sucursale Banca Transilvania.
Pentru clientii din provincie, produsele vor fi trimise doar prin curier rapid (Urgent Cargus, Fan Courier, plata transportului revenind in grija destinatarului.

Din respect pentru clientii care vor dori produse ce nu fac obiectul acestei promotii, nu garantam ca putem oferi conditii de auditie preliminara pentru produsele din campanie.
Aceasta promotie nu se cumuleaza cu nicio alta promotie sau oferta speciala de la Audioconcept sau jack-fi.ro.

Pentru detalii, sunati, scrieti sau veniti direct la showroom. Va asteptam!