1. Alege produsele si adauga-le in cos

In momentul in care ai gasit produsul dorit aveti la dispozitie doua butoane pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi:

Daca ati adaugat produsul dorit din lista de produse, dupa ce ati apasat butonul de adaugare in cos, butonul se va transforma in: ADAUGAT , si puteti accesa continutul cosului din partea dreapta sus a paginii, unde vor aparea cate produse aveti in cosul de cumparaturi si valoarea insumata a lor. Daca efectuati adaugarea in cosul de cumparaturi din pagina produsului, veti fi notificat daca operatia a fost efectuata cu succes printr-un mesaj :

Produsele cu variatii

Unele produse pe care la gasesti la Jack-fi au mai multe variante de prezentare (finisaje). Pentru a putea adauga un astfel de produs in cos este necesar sa alegi finisajul dorit.

2. Modificarea cosului de cumparaturi

Pentru fiecare produs din cosul de cumparaturi ai la dispozitie 2 controale:

  • pentru cantitate – daca doresti sa modifici cantitatea unui produs, schimba valoarea din campul de cantitate, dupa care apasa butonul “Actualizeaza Cosul” de sub mini-formular;
  • pentru stergerea completa din cosul de cumparaturi, apasa butonul “x” pe care-l poti gasi in dreapta fiecarui produs.

3. Comanda

In momentul in care continutul cosului de cumparaturi arata cum iti doresti, apasa butonul “Comanda” pentru a finaliza comanda. Vei ajunge pe pagina de “Checkout” unde trebuie sa completezi datele necesare finalizarii comenzii, care sunt:

Datele de client;
Datele de facturare.
Adresele pentru facturare, respectiv livrare (daca sunt identice, bifeaza optiunea de “Doriti ca livrarea sa se faca la adresa de facturare”.
Alegerea modalitatii de plata dintre optiunile pe care le ai la dispozitie. In functie de modalitatea aleasa, ti se vor afisa instructiunile necesare.
Adaugarea de comentarii pentru comanda, in cazul in care consideri necesar.

LIVRAREA PRODUSELOR

Echipa Jack-fi va pune la dispozitie mai multe modalitati de livrare:
1.Transport prin curierat rapid
FAN CURIER,OTTO Curier,Cargus
Costul livrarii iti va fi comunicat de unul din consultantii nostri.

2 .Transport efectuat de catre client

Ridicarea produselor comandate din showroom-ul Jack-fi din str. Izvor 82-84, sect 5, Bucuresti.

3.Pentru alte modalitati de transport contacteaza-ne la numarul de telefon 0723425255

Cum platesc si cand platesc?

  • Depunere de Numerar in Cont – direct in contul nostru, prin intermediul oricarei sucursale sau agentii a Bancii Transilvania – in cazul persoanelor fizice – cea mai rapida metoda de plata, nu trebuie sa aveti un cont pentru a efectua plata.
  • Ordin de Plata (OP) – in cazul persoanelor juridice dar si in cazul persoanelor fizice care au un cont deschis la orice banca.
  • Plata CASH in showroom-ul Jack-fi din Str Izvor 82-84 ,Bucuresti pentru clientii care doresc sa ridice personal produsele.
  • Plata cu CARD in showroom-ul Jack-fi din Str Izvor 82-84 ,pentru clientii care doresc sa ridice personal produsele.
  • Plata prin Card Avantaj-puteti sa achizitionati produsele dorite si prin intermediul serviciului de plata Card Avantaj oferit de Credit Europe Bank. Prin aceasta optiune puteti beneficia de plati in rate egale fara dobanda.Ratele se vor achita direct la sucursalele Credit Europe Bank, iar in cazul in care nu se poate achita rata lunara integrala, exista posibilitatea platii unui minim obligatoriu de 5%, pentru restul sumei ramase din rata se va percepe o dobanda aferenta sumei creditate de 2.33% pe luna.
  • Pentru alte modalitati de plata sunati la numarul 0723425255

DATE FINANCIARE
SC Audioconcept SRL
Sediul: Arad ,str Alecu Russo nr 7,bl A3,et3,ap16,ARAD
Showroom-Bucuresti ,str Izvor 82-84, Hotel Continental Forum Palatul Parlamentului, sect5
J02/1237/2004
RO16595029
Banca:
TRANSILVANIA S.A. – SUC.DOROBANTI
RO08BTRL 0450 1202 1859 84XX

4. Trimite comanda

In showroom-ul nostru va asteapta o echipa de profesionisti cu multi ani de experienta in domeniul echipamentelor audio, oameni extrem de pasionati ce va pot sfatui si indruma pasii catre sunetul dorit in funtie de preferintele personale si bugetul disponibil.
Astfel ca inainte de a trimite o comanda daca ai nevoie de sfaturi, daca ai nelamuriri iti stam la dispozitie .Contacteaza-ne.
In cazul in care datele comenzii sunt corecte, apasa butonul de finalizare pentru a ne trimite comanda. Vei primi un email de confirmare cu datele comenzii tale.
O comanda este considerata finala numai dupa verificarea telefonica a comenzii .
In scurt timp vei fi contactat de un consultant Jack-fi care îţi va comunica disponibilitatea produselor, timpul şi modalitatea de livrare. În funcţie de modalitatea de plată agreata vei primi prin e-mail o factură proforma (avans sau sumă totală).

5. Urmareste progresul comenzii tale

Dupa efectuarea unei comenzi, aceasta este atasata contului tau de client si poate fi verificata din pagina ta de utilizator, unde gasesti o lista a tuturor comenzilor efectuate. In pagina Status Comanda se poate urmari statusul unei comenzi pe baza ID-ului comenzii sau a casutei de email folosita in datele de facturare la efectuarea comenzii.

Aveti intrebari?

va rugam sa ne contactati la

0723.425.255