Showroom

Showroom08
Showroom-ul Audioconcept reprezintă mai mult decât o simplă locaţie unde prezentăm produse şi facem demonstraţii . Este templul pasiunilor noastre, un loc unde trăim emoţii şi consumăm muzică în cel mai plăcut mod cu putinţă alături de clienţii noştri. În showroom-ul nostru vă aşteaptă o echipă de profesionişti cu mulţi ani de experienţă în domeniul echipamentelor audio, oameni extrem de pasionaţi ce vă pot sfătui şi îndruma paşii către sunetul dorit în funcţie de preferinţele personale şi bugetul disponibil.

Vă aşteptăm cu cea mai mare plăcere să ne vizitaţi showroom-ul, de preferat cu o programare prealabilă şi vă asigurăm că pasiunea dumneavoastră pentru sunetul de calitate se va extinde către noi orizonturi.

Showreoom-ul nostru se poate lăuda acum şi cu cea mai impresionantă colecţie de produse aflate pe stoc, palpabile, numai bune de testat. Nu pe hârtie, nu pe ecranul calculatorului, nu în broşuri. Cu o simplă programare, sute de produse de top, de la 100 Euro până la 100.000 Euro, de la amplificatoare pe lămpi şi boxe până la player-e de reţea sau receiver-e multicanal, sunt puse la dispoziţie , cel puţin pentru o sesiune de ascultat şi comparat.