Telefon: 0724.065.445

Pass Labs

Pass Labs este probabil cel mai nobil nume din industria amplificatoarelor, şi acest lucru i se datorează într-o proporţie covârşitoare celui care în urmă cu două decenii a înfiinţat compania. După 40 de ani de inovaţii şi realizări excepţionale, legendarul Nelson Pass rămâne în zilele noastre cel mai influent inginer din industria producătorilor de amplificatoare de înaltă fidelitate, fiind considerat un personaj aproape mitic de către comunitaţile de audiofili. Proprietar a şapte patente şi adevărat guru al entuziaştilor domeniului DIY, Nelson Pass este un adevărat părinte al industriei high-end, foarte mulţi dintre cei care în zilele noastre sunt ingineri de top ai concurenţei avându-l direct sau indirect ca mentor.
Amplificatoarele PASS Labs au devenit pentru fanii mărcii, adevărate obiecte de cult, înglobând în ele tehnologii unice, patentate, şi sunt guvernate de cea mai pură filozofie a sunetului, un principiu ce stă la baza tuturor creaţiilor ce poartă semnătura lui Nelson Pass: “cel mai important lucru la un amplificator este calitatea sunetului pe care este capabil să-l imprime boxelor, cantitatea de emoţie pe care o induce ascultătorilor şi nu în ultimul rând, realismul şi naturaleţea pe care o poate imprima înregistrării”.
Construite fără excepţie cu acest scop declarat, produsele PASS Labs sunt unanim recunoscute ca fiind cele mai bune electronice hi-fi din lume, fiind dorite, adulate şi respectate de către toţi iubitorii de muzică de calitate care au avut ocazia să le asculte măcar o dată. – AudioConcept prin Jack-fi, importator exclusiv in Romania al marcii Pass Labs –

Pentru preturi la produsele Pass Labs va rugam sa ne contactati telefonic la numarul : 0724.065.445

There are no products
Wishlist 0
Continue Shopping