Analog…Vintage…Nou

Vom relua traditia zilelor de sambata in care oferim spre degustare publica diverse bunatati si profitand de noua aparitie in portofoliul Audioconcept a pick-up –urilor New Horizon, pick-up-uri care nu au avut parte de o lansare cum se cuvine pana acum, va invitam sa le vedeti si auziti in showroom-ul nostru, sambata 30 iunie .

Continuand experimentele efectuate dealungul timpului , in care am cuplat diverse boxe la  mai multe amplificatoare vintage, va invitam sa va convingeti ca exista solutii pentru sisteme audio decente la preturi imbatabile.

Pentru a mentine cat mai jos costurile sistemului vom prezenta mezinul familiei New Horizon( GD1), amplificare vintage,  iar boxele vor fi Revel Concerta 2 M16.

In ciuda pedigree-ului impresionant al boxelor Revel Concerta 2 M16, si datorita multitudinii de produse disponibile in showroom, acestea nu au beneficiat pana acum de o prezentare publica.

Usor de pilotat, pretabile sa fie conduse atat de amplificatoare high end scumpe cat si de amplificatoare  mai buget “friendly”, chiar vintage, ele sunt capabile sa creeze o scena ampla si precisa, livrand o cantitate imensa de muzica chiar si fara a tine cont de gama lor de pret. In final nu degeaba au primit numeroase premii in presa de specialiate.

Va asteptam cu drag sa ascultati un sunet premium, rafinat la un pret decent in str Izvor 82-84, intre orele 11-16.