633d32ea-58ec-4380-9133-35c94599a6bc

Audia Flight- Italian Style

Un producator al carui deziderat este acela de a oferi produse care imbina perfect design-ul italian sofisticat cu constructia robusta si originala, nu poate atrage în jurul sau decât admiratie si respect.
Începând cu primul lor produs, misiunea Audia Flight a fost foarte clarã: produsele vor rezulta din sinergia designului, original al circuitului cu frumusetea stilului italian.
Creatiile Audia, se poate spune, sunt un rezumat al culturii italiene: arta si design.
Fondata în 1996 de Massimiliano Marzi si Andrea Nardini, Audia Flight proiecteazã si manufactureaza în Italia: amplificatoare, preamplificatoare si surse, la cele mai inalte standarde. Toate produsele Audia Flight sunt fabricate în întregime la sediul situat în orasul Civitavecchia, lângã Marea Mediteranã, la 70 de kilometri de Roma.

Începând cu convingerea fundamentalã cã o componentã nu ar trebui sã modifice semnalul audio, Massimiliano si Andrea au petrecut doi ani (1994-1996) in cercetare si dezvoltare, care în curând vor constitui baza filozofiei lor de sunet si bineinteles a tuturor produselor ulterioare.

Aceastã nouã schemã exploateazã reactia negativa pe curent in detrimentul celei pe tensiune asa cum fac majoritatea producatorilor, amplificarea este de tip “transimpedance” (si, prin urmare, extrem de liniara), iar feedback-ul este închis înainte de faza de iesire.
Rezultatul final constã în circuite foarte rapide si stabile, cu o capacitate puternicã de a controla chiar si cea mai puternica încãrcare reactivã.
Astãzi, rezultatul acestei sinergii italiene este o familie de produse Audia Flight, care include seria clasicã, seria Three S, noua serie FLS de nivel premium si seria High End Strumento.
În timp ce suma tuturor experientelor de la Audia Flight intrã în fiecare produs pe care îl construiesc, seria Strumento reprezintã multi ani de cercetare si de dezvoltare, care au condus intr-un final la un design de circuit super perfectionat.

Evident, pe lângã dezvoltarea unei noi tehnologii în designul de amplificare, s-a consumat multã energie în cãutarea componentelor de primã clasã, atât pentru calitate, cât si pentru performantã, pentru cãi de transmisie curate cat si pentru transformatoare unice.
Design italian ridicat la nivel de arta, cu o constructie robusta ( numai cu componente discrete ( fara SMD-uri) ), intotdeauna cu o sursa de alimentare de o putere mai mare decat cerintele tehnice ale aparatului si un sunet extrem de natural, fac ca Audia Flight sa impresioneze deja lumea HIFI.

Va asteptam in showroom !

Echipa jack-fi.ro