777aac9a-eb0c-4e91-b64d-68b8847b1b80

Cyrus- Cel mai accesibil High End

Ne face o deosebita placere sa anuntam ca Audioconcept( jack-fi.ro) a devenit importator exclusiv al brand-ului Cyrus in Romania.

Construita în jurul echipei sale de cercetare și dezvoltare, Cyrus este recunoscuta pe plan internațional ca lider în domeniul ingineriei audio. Timp de peste 30 de ani, filozofia de proiectare a tuturor produselor fost obtinerea a cea mai bună performanță posibilă în trei game de modele, proiectate și construite in Marea Britanie, cu niveluri crescute de performanță, profitând direct de tehnologia dezvoltată pentru gama de deasupra acesteia.
Sunetul Cyrus este o imagine acustică reglată în mod intenționat, în care un soundstage mare, un bas profund , un timing precis și o voce expresivă deschisă sunt valori primare.

Cu o transparenta nemaiintalnita la acest nivel de pret, Cyrus -briliantul brandurilor britanice imbina cu mare succes transparenta unora dintre brand-uri cu timingul si forta altora, fara neajunsurile lor.

I se face o nedreptate ca nu este vazut la justa valoare din cauza dimensiunilor reduse ale carcasei, el in realitate fiind un high end veritabil, cu un raport performanta – pret foarte bun sau greu de batut.

Cyrus a fost primul producător hi-fi care a fabricat un iPod dock și, de asemenea, primul care a vândut streamer-e audio. O parte din succesul lui Cyrus este carcasa și acum clasica, lucrata cu o precizie foarte mare din aluminiu die-cast.

Utilizarea de metale neferoase a oferit întotdeauna un avantaj sonic masiv pentru calitatea sunetului. Designul uniform a însemnat, de asemenea, că clienții Cyrus își pot moderniza cu încredere sistemele pe parcursul multor ani.

Majoritatea produsele deja in stoc!

Va asteptam cu drag la auditie in showroom-ul din str Izvor 82-84.

Echipa jack-fi