IMG_9616

LUMIN L2-switch audiofil combinat cu funcție de server

În acest moment, cea mai accelerată dezvoltare în industria hi-fi o are streaming-ul, cu tot ceea ce implică acesta, de la serviciile de streaming la infrastructura de streaming care include ceea ce se află înainte de DAC.

Toate testele efectuate de noi ne-au relevat faptul că între aceste componente aflate în amonte de DAC o importanță capitală o are switch-ul, care nu ar trebui disociat de streamer: switch-ul este, practic, parte a streamerului și calitatea switch-ului determină în mare măsură calitatea semnalului livrat de streamer în DAC. Testele  făcute de noi au demonstrat influența majoră pe care o poate avea un switch introdus între router și endpoint-ul de streaming, cu atât mai mult atunci când e vorba de un switch de calitate ridicată, acesta reducând drastic zgomotul și clarificând informația muzicală.

Cei de la Lumin par să fie de aceeași părere, deoarece au lansat recent un switch audiofil combinat cu funcție de server dual-drive, și anume L2, dotat cu 4 porturi (2 optice, 2 electrice) și capabilitate pentru 2 unități SSD (2x 2TB sau 2x 4TB). Am comparat extins L2 cu oferte din aceeași gamă de preț de la alți producători și putem spune cu încredere că în acest moment este cea mai bună soluție de acest fel auzită de noi, prin dinamica și claritatea aduse sunetului Lumin L2 devenind vital în scurt timp în orice configurație de streaming ascultată. Daca vrei sa te convingi si tu te asteptam in showroom-ul nostru din str Izvor 82-84.