Lumin logo

Lumin – Stream everything

Cu o stacheta si standarde proprii extrem de inalte, Lumin este unul din acele brand-uri care in evolutia sa, a pus rar un picior gresit.

Prin urmare, Lumin investeste mult timp și energie în găsirea componentelor cele mai potrivite, producând circuite cu adevărat echilibrate și proiectând carcase care împiedică interferențele externe. Dar acest lucru este important doar dacă rezultatul final reflectă intenția artistului însuși. Si le-a reusit!

Au urmat premii și recenzii strălucitoare ale celor mai respectate site-uri și reviste din industrie.

Un streamer Lumin redă la o calitate exceptionala toate fișierele și formatele audio preferate. De la MQA la DSD, FLAC la WAV, LUMIN poate reda toate formatele de înaltă rezoluție pe care le-ați putea dori vreodată.

In toate streamer-ele Lumin  veti gasi urmatoarele caracteristici:

– Universal – De la formate mainstream FLAC și Apple Lossless (ALAC) prin DSD nativ (fișiere SACD), până la cea mai înaltă rezoluție de 384 kHz, 32bit Studio Masters.

– Flexibil – LUMIN vine cu suport nativ pentru TIDAL, Qobuz, Spotify și AirPlay, oferindu-vă acces la zeci de milioane de melodii.

– Fara compromis – Componente alese de cea mai înaltă calitate, dispunere spațioasă, ieșiri audio balansate și surse de alimentare foarte atent proiectate.

– Intuitiv – O aplicație mobila extraordinar de intuitivă, atractivă și proiectată unic, face ca navigarea și selecția muzicii să fie o plăcere pentru utilizator. Aplicatia “Lumin App” este una extrem de stabila si reprezintă viziunea Lumin despre navigarea și redarea ușoară a muzicii, din punct de vedere vizual si tactil. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store si Google Play.

-. Frumos – Prelucrat cu precizie dintr-un bloc solid de aluminiu folosind cele mai fine materiale, LUMIN merită unul dintre primele locuri in topul fiecarui pasionat hifi.

Inca un brand si inca un motiv de mandrie pentru Audioconcept, ca si importator exclusiv in Romania al prestigioasei marci. Marea majoritate a produselor Lumin sunt disponibile in stocul nostru si pentru a le testa, va asteptam in showroom-ul nostru din strada Izvor 82-84, asigurandu-va ca am luat deja toate masurile de preventie impotriva COVID-19.

Vezi toate produsele Lumin aici!

Echipa Audioconcept