Untitled-1

Martin Logan/ Anthem/ Paradigm- Reopening Season Campaign

Dupa o perioada de „lockdown” pentru cei mai multi dintre noi dar si pentru partenerii nostri externi, primele semne de revenire vin insotite de vesti excelente pentru cei care vor sa-si construiasca sau sa-si completeze sistemele audio cu super componente.

In acest context, pentru acest inceput de vara Audioconcept/jack-fi.ro vor deveni epicentrul unei campanii promotionale realizate in parteneriat cu colaboratorii nostri Paradigm, Anthem si Martin Logan,  in care produse hot si de curand lansate, vor avea preturi foarte speciale.

Campania derulata international de partenerii nostri nord americani vine sa indulceasca oarecum timpul petrecut in izolare si totodata introduce pe piata fantastica serie Motion i ( Yes, they are Martin Logan), noua serie de subwoofer-e Dynamo si consolideaza niste serii iconice ale tandemului Paradigm/Anthem.

Pentru aceasta campanie de reduceri producatorii au alocat stocuri generoase, de la receiver-e la subwoofere si de la boxe la amplificatoare, super oferte promotionale vin sa deschida inspirat o vara care sa va incante atat sufletele cat si urechile. Nu le ratati!

Produsele care fac obiectul campaniei sunt semnalizate (eticheta Reopening Season Campaign ) si vor fi disponibile in limita stocului. Cu alte cuvinte, primul venit, primul servit! Promotie este valabila pana la 20.07.2020.

Pentru detalii, sunati, scrieti sau va asteptam cu o programare in prealabil in showroom. Va asteptam cu drag!