format articol 2022

Super Pret -Black Friday si Winter Sale

Regulamentul promotiei „Super Pret”

Marea majoritate a produselor din aceasta campanie de reduceri sunt noi, sigilate si din generatii actuale! Pentru a afla exact statusul produsului care va intereseaza, va rugam sa luati legatura telefonic cu unul dintre consultantii nostri.

O comanda este considerata ferma doar dupa ce clientul ia legatura telefonic cu un membru al echipei noastre, pentru a primi confirmarea disponibilitatii produsului.

Promotia se desfasoara pe o perioada limitata , in limita stocului disponibil si poate fi incheiata fara un avertisment prealabil.

Plata se face numerar sau cu card-ul la sediul showroom-ului Audioconcept si vor avea prioritate clientii care ajung in showroom, pe principiu “primul venit, primul servit”,

Din respect pentru clientii care vor dori produse ce nu fac obiectul acestei promotii, nu garantam ca putem oferi conditii de auditie preliminara pentru produsele din campanie.

Aceasta promotie nu se cumuleaza cu nicio alta promotie sau oferta speciala de la  Audioconcept sau jack-fi.ro.

Consultantii nostri asteapta sa-i sunati sau sa le scrieti pentru a afla disponibilitatea produselor care va intereseaza.

Spor la cumparaturi!