OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Traditionalul actualizat

Audioconcept reia seria evenimentelor de clasa cu care v-a obisnuit deja, si va asteapta sambata, 3 martie, la o intalnire foarte speciala, cu  insasi istoria sunetului de inalta fidelitate : prezentarea si prima auditie publica din Romania a modelului 4312 SE al producatorului american JBL . Nu mai este niciun secret pentru cunoscatori faptul ca JBL reuseste sa produca unele dintre cele mai speciale incinte acustice din lume.

Cand unii se lauda cu 30 ani de experienta, JBL “ dubleaza si pluseaza”.Modelul JBL 4312 SE, care este subiectul prezentarii,  este acum la ultima “ reincarnare”, fiind  alaturi de muzica de nici mai mult, nici mai putin de 70 ani, practic scriind istoria postbelica a incintelor acustice de top, atat pentru monitorizare cat si pentru pasionatii de muzica si sunet de calitate.

Fie ca esti audiofil sau doar pasionat de muzica, fie ca detii niste electronice high end scumpe , fie doar niste electronice vintage cu sarme nobile sau doar niste sarme de veioza, nu ai cum sa nu apreciezi urmatoarele calitati : sunet live, venit direct din sala de repetitie, senzatia ca monitorul de chitara este langa tine, vocea in fata ta, tobe percutante, cinele “crisp”cu armonici reverberante si un bass articulat ca la un concert in aer liber. Intr-un cuvant doar muzica.

Va invitam sa nu ne credeti “pe cuvant “, ci sa va alaturati noua sa va convingeti si sa traim impreuna aceasta experienta emotionanta; caci pana la urma la asta se rezuma totul in acesta pasiune: emotia transmisa de muzica.

Avand in vedere spatiul mai redus si locurile  limitate,  daca doriti sa fiti siguri ca veti prinde un loc la eveniment,  va rugam sa ne consultati in prealabil telefonic pentru a confirma disponibilitatea.

Auditiile se vor desfasura dupa urmatorul program:

Incepand cu ora 11 iar apoi din jumatate in jumatate de ora pana la ora 16.

In cazul in care nu veti ajunge la evenimentul nostru de sambata dar ati fi vrut s-o faceti sau doriti sa reascultati  va puteti programa pentru o auditie privata in showroom-ul Audioconcept  sunand la numarul de telefon 0723425255.

Va asteptam in str Izvor 82-84 ( incinta hotel Ibis Palatul Parlamentului) sambata 3 martie,  intre orele 11-16.

Echipa jack-fi

INTOARCEREA LA ORIGINI7