Solidsteel_Hifi_rack_bristol_show_2018_arcam_amplifier-900x600

Imperiul contraataca! Noua generatie Arcam

Vino sa le testezi cu noi!

Dupa aproape patru decenii de pionierat si experimente in domeniu, Arcam este la aceasta ora, unul dintre cei mai respectati producatori de echipamente Hi-Fi, fie ca vorbim despre amplificatoare, surse digitale sau analogice, CD playere, DAC-uri sau procesoare multicanal.

Inovand pentru viitor dar invatand din trecut, este motto-ul  cu care au plecat in gand inginerii de la Arcam cand au proiectat noua serie de produse HAD ( High Fidelity Audio).

Noua serie include pentru inceput sursa digitala CDS50  și doua amplificatoare integrate SA10 și SA20.

Integratele SA 10 si SA 20 depasesc orice imaginatie in materie de integrare tehnologica la un pret mai mult decat rezonabil pentru calitatea si dotarile primite, un aspect care a fost intotdeauna o prioritate pentru  Arcam.

Noua generatie de integrate de la Arcam au acum implementate DAC-uri cu reputatul ESS Sabre, phonostage, o noua telecomanda cu capacitatea de a invata iar acum este inclusa si  posibilitatea de control prin retea cu aplicatiile specifice.

Mult asteptatul  SA 10  duce mai departe si pluseaza” background-ul”  reputatului sau predecesor A19, adaugand  un DAC cu componente avansate, rezultând un amplificator integrat care oferă o versatilitate impresionantă și niste caracteristici sonice  de invidiat.

Noul SA 20, la cei 80 W ai sai in clasa G, ridica mult stacheta performantei peste vechiul A29, find apt de a fi conectat cu o varietate foarte mare de boxe,  inclusiv  cele cunoscute ca “ sarcini dificile”.

Arcam CDS 50 este o sursa digitala complet noua si foarte versatila, incluzand CD/SACD player, DAC 24/192 cu intrari SPDIF COAX si optic, streaming pe retea PCM/DSD, pe cablu si wireless, USB tip A pentru anexarea diverselor spatii de stocare ( USB stick, HDD, SSD,  etc) si iesiri analogice RCA si XLR.

Toate noutatile Arcam sunt disponibile pentru testat in showroom-ul Audioconcept/jack-fi, tot ce trebuie sa faceti este sa va programati o auditie prin e-mail si/sau telefon. Va asteptam!
Echipa lui Jack

arcam new banner 1